Nogomet

Nestorović: Skupina nije tako jaka kao u nekim prethodnim ciklusima kvalifikacija

Darko Nestorović
27.01.2017.
u 08:00

U sjedištu UEFA-e u Nyonu obavljen je ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo U21 reprezentacija koje će biti održano u Italiji 2019. godine.

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine smještena je u skupinu 8, gdje će za protivnike imati Lihtenštajn, Wales, Rumunjsku, Švicarsku i Portugal.

Ždrijeb i izglede u skupini komentirao je i izbornik mlade nogometne reprezentacije BiH Darko Nestorović:

- Mogli smo definitivno proći i puno bolje, ali i puno lošije. U svakom slučaju, skupina nije toliko jaka kao u prošlim kvalifikacijama, ali je uistinu kvalitetna. Portugal je odlična momčad, sa Švicarskom smo se sastajali i u prethodnom ciklusu kvalifikacija i nismo uopće loše odigrali, pogotovo na Grbavici. Rumunjska je također kvalitetna momčad. Pred nama nije lagan zadatak, ali dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat u kvalifikacijama, kazao je Nestorović.

Kvalifikacije počinju 20. ožujka ove godine. Mlada bh. vrsta realno ima i svoje izglede u ovoj skupini. Naravno, za tako nešto bit će joj potrebno i puno sreće. No treba biti realan i kazati kako BiH u odnosu na većinu ostalih vrsta u skupini ima uži igrački kadar. Ostaje za vidjeti može li se on pojačati s novim igračima.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?