DNA TESTIRANJE

Neslužbene informacije iz Atene: Policija ima otiske ubojice, riječ je o grčkom državljaninu

skub navijača u ateni
Thanasis Dimopoulos/EUROKINISSI
08.08.2023.
u 20:10

Najmanje osmero osoba hospitalizirano je poslije navijačkog obračuna, radi se o petorici Hrvata i trojici Grka

Grčka i Atena u potpuno su šoku nakon ubojstva navijača AEK-a Michalisa poslije obračuna Bad blue boysa potpomognutim ultrasima Panathinaikosa protiv pristalica AEK-a. 98 osoba privedeno je u zatvor, sutra se očekuje kako bi trebali pred istražnog suca, a Nova TV javlja neslužbene informacije da policija ima otiske ubojice. 

- Prema neslužbenim informacijama policija ima otiske ubojice, a navodno se radi o grčkom državljaninu - otkrio je reporter Dnevnika Nove TV.

Privedeni hrvatski navijači su odvedeni na DNA testiranje, ubojica je ostavio tragove na preminulom navijaču i očekuje se da će uskoro biti poznat.

Tijekom cijelog dana grčka policija provodi uhićenja, priveli su sedmoricu navijača na granici sa Sjevernom Makedonijom, a jednog u busu prema Albaniji.

Grci su jako bijesni na policiju, koja je imala sve informacije od hrvatske i crnogorske policije, pa čak i registarske oznake navijača koji su ušli na grčki teritorij. Znali su čak i gdje će navijači biti smješteni, ali nisu poduzeli ništa kako bi spriječili krvavi pohod hrvatskih huligana na Atenu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije