RONALDOVA BIŠA

Nereida Gallardo: "Ronaldo nije agresivan"

Foto: Reuters/Pixsell
23.10.2018.
u 12:20

Još uvijek me nitko iz tužilaštva nije kontaktirao, ali ako budu, ja ću rado svjedočiti na sudu, rekla je lijepa Španjolka., ne poznavajući očito osnovne činjenice kako pravosuđe funkcionira. Nije naime još poznat slučaj da bi tužitelj pozvao kao karakternog svjedoka nekog tko svoje stavove iznosi u žutim medijima, tako da će se Nereida morati zadovoljiti s medijskim prostorom kojeg je dobila do sad.

Ne stišava se bura oko navodnog silovanja Kathryn Mayorge, žene koja tvrdi da ju je Cristiano Ronaldo silovao 2009. godine u hotelskoj sobi u Las Vegasu. 

Sad se oglasila i njegova bivša djevojka Nereida Gallardo s kojom je hodao 2008-e godine. Ona je odlučila javno progovoriti o ovoj temi i kaže da ne vjeruje da bi Ronaldo nekoga silovao.

- Prema meni nikada nije bio agresivan. Ni najmanje. Nije on tip koji bi nekoga prisilio na seks, jako je nježan u krevetu, tvrdi Nereida koja je s poznatim nogometašem punili stupce svjetskih tabloida u ljeto 2008. godine provokativnim fotkama na kojima je ona često bila u toplesu.

- Još uvijek me nitko iz tužilaštva nije kontaktirao, ali ako budu, ja ću rado svjedočiti na sudu, dodala je lijepa Španjolka., ne poznavajući očito osnovne činjenice kako pravosuđe funkcionira. Nije naime još poznat slučaj da bi tužitelj pozvao kao karakternog svjedoka nekog tko svoje stavove iznosi u žutim medijima, tako da će se Nereida morati zadovoljiti s medijskim prostorom kojeg je dobila do sad.

Podsjetimo, Mayorge je u razgovoru za njemački tjednik Der Spiegel optužila napadača Juventusa da ju je 13. lipnja 2009. silovao u svom apartmanu u Las Vegasu. Ronaldo joj je iduće godine isplatio 375.000 dolara za šutnju, no osam godina kasnije odlučila ga je tužiti. Njemački tjednik tvrdi kako ima dokumente koji potvrđuju riječi danas 34-godišnje žene, a policija u Las Vegasu je ponovno otvorila slučaj.

- Odlučno odbacujem sve optužbe. Silovanje je gnjusan zločin koji se protivi svemu onome u što ja vjerujem", napisala je portugalska zvijezda na Twitteru. Amerikanka je već 2009. podnijela tužbu, no potom je popustila pod pritiskom Ronaldovih 'fixera' i pristala na izvansudsku nagodbu. Mayorga, koja je u međuvremenu diplomirala novinarstvo na sveučilištu Nevada, je otkrila kako ju je za tužbu inspirirao pokret #MeToo protiv seksualnog nasilja.U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje, a ukoliko se dokaže kako je Portugalac silovao Amerikanu prijeti mu doživotni zatvor.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?