Zrinjski

Nepredviđene ozljede i slaba realizacija donijeli (samo) bod

TUZLA, 22. aprila (FENA) â?? U derbiju 5. kola Lige za prvaka na Tu??nju, Sloboda i Zrinjski su podijelili bodove odigrav??i 0:0. Foto FENA/Miroslav PetroviÄ?
24.04.2017.
u 07:00

Iznenadio je trener Zrinjskog Blaž Slišković izvevši u Tuzli momčad koja u svojim redovima nije imala nijednog klasičnog napadača. Taktički se to pokazalo dobrim potezom, jedino što su izostali pogoci, pa njegov test ovaj put nije potpuno uspio. Plemići su protiv Slobode, posebno u prvom dijelu, propustili niz prilika. Protivnik je bio toliko podređen da na drugoj strani nije mogao ni kazniti Zrinjski za promašaje. Pokretljiva momčad plemića nije dala disati domaćinu. Ipak, s ozljedama Peke nakon pola i Jamaka nakon sat vremena igre, oštrica Zrinjskog u napadu je otupjela, nisu Mostarci bili tako brzi i pokretljivi kao u prvom dijelu utakmice...

– Mislim da smo bili bolji svih 90 minuta i kako možemo biti nezadovoljni neriješenim rezultatom na kraju. Stvarali smo prilike i poluprilike, promašili smo dosta “zicera”. Sloboda je igrala požrtvovno, na trenutke i kvalitetno, za razliku od utakmice prije dva tjedna kada su ovdje igrali protiv Sarajeva, ali o tom potom. U odnosu na pokazano možemo biti zadovoljni ovim osvojenim bodom – kazao je Blaž Slišković, čija je momčad sada ima i teži put prema obrani naslova prvaka:

– Ovdje nam bod ništa ne znači. Došli smo pobijediti, za protivnika smo imali kvalitetnu momčad. Utakmica je bila fer i korektna i čestitam protivniku na tome – dodao je Baka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije