igrači

Neobičan potez bh. kluba: Stižu 32 igrača iz Gane!

17.06.2017.
u 10:10

Na neobičan potez se odlučio drugoligaš iz Bosne i Hercegovine. Naime, njima bi na probu početkom lipnja ili krajem srpnja trebala stići čak 32 igrača iz Gane (doći će ili 24. lipnja ili 1. srpnja, ovisno o vremenu potrebnom za rješavanje dokumentacije).

Radi se o Tekstilcu iz Dervente, a klub očekuje da nekoliko igrača - naravno, onih koji zadovolje kriterije potpišu i ugovor. Igrače dovodi neimenovani menadžer iz Zagreba koji je porijeklom iz Dervente, a radi za nogometnu akademiju Avenju Gana i poznaje kvalitetu igrača između 17 do 25 godina.

"Možda je malo neuobičajen potez, ali nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti. Čak ćemo i financijski profitirati, jer organiziramo njihov petnaestodnevni boravak, pa očekujemo da nam u kasi ostane oko 20.000 KM. Ako jedan ili više igrača kvalitetom zadovolji naše apetite, bit ćemo na višestrukom dobitku", rekao je član uprave Tekstilca Davor Pijetlović, a prenosi Glas Srpske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije