U Bayernu podržavaju Pepa:

Neka on već sada razmišlja o Cityju...

Pep Guardiola
Zeljko Lukunic/PIXSELL
10.03.2016.
u 14:32

Pep svaki dan ovdje radi fantastičan posao. Bilo bi jako naivno kada bismo vjerovali da će s pripremama krenuti tek nakon 30. lipnja, rekao je Rummenigge

Pep Guardiola na kraju sezone napušta Bayern München i preuzima klupu Manchester Cityja. Bavarci su još uvijek u igri za osvajanje tri natjecanja - domaćeg prvenstva, domaćeg kupa i Lige prvaka i čini se da Španjolac u ovom trenutku ima puno povjerenje uprave kluba. 

Ipak, unatoč tome što je Bayern u prvenstvu ispred konkurencije pet bodova, rezultati iz posljednja dva kola (poraz od Mainza i remi s Borussijom Dortmund) su izazvali sumnju da je Pep već sada mislima u Manchesteru i da svoj posao ne obavlja predano.

"Pep svaki dan ovdje radi fantastičan posao. U potpunosti je koncentriran, baš kao i prvoga dana u klubu. Ono što radi u svoje slobodno vrijeme je njegov vlastiti izbor," rekao je Karl-Heinz Rummenigge Bildu i dodao:

"Za mene je apsolutno uredu i u potpunosti legitimno da se već priprema za svoj budući posao. Bilo bi jako naivno kada bismo vjerovali da će s pripremama krenuti tek nakon 30. lipnja. Tako da, problema uopće nema," zaključio je čelni čovjek Bayerna.

Pepa Guardiolu će u Bayernu iduće sezone zamijeniti Carlo Ancelotti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije