Pirlo

Ne zaboravite da je Balotelli poseban, još ima vremena za njega

Pirlo
19.07.2016.
u 19:56

Iako su mnogi odustali od Marija Balotellija, pa čak i Jürgen Klopp koji ga je prekrižio u Liverpoolu, njegov  nekadašnji suigrač iz reprezentacije Andrea Pirlo vjeruje u njega.

"Ponekad me živcira, ali ga jako volim. On je zarazan tip osobe. Kad smo skupa išli na trening reprezentacije, on bi imao ogroman osmijeh na licu. Odjendom bi se počeo nekontrolirano smijati - uvijek sam se pitao o čemu razmišlja, što je to smislio", započeo je Pirlo pa nastavio:

"On se ne bi trebao razvlačiti po medijima zbog nenogometnih priča. Ne smijemo zaboraviti koliko je poseban igrač."

"Igrao sam s nekoliko vrhunskih napadača i mogu vam reći da Mario ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih na svijetu. Ali, ne smije više gubiti vrijeme. Igrao je za toliko velikih klubova, a tek mu je 25 godina."

"Ipak, još ima vremena za podizanje. Mora pažljivo odabrati svoj idući klub. Ukoliko bude imao dvije ili tri dobre sezone u svom sljedećem klubu, bit će mu tek 28 godina i zatim može zaigrati u najvećim klubovima Europe."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije