zidane

Ne sjećam se da sam ikada doživio ovakav finiš prvenstva!

Zidane
08.05.2016.
u 21:47

Real Madrid je s 3:2 pobijedio Valenciju i tako kolo prije kraja prvenstva ostao u utrci za naslov prvaka s bodom zaostatka za Barcelonom. Sezonu će kraljevi zatvoriti gostovanjem kod Deportiva, a Barcelonu čeka utakmica s Granadom.

"Naš je zadatak da nastavimo sa svojom igrom do kraja. Mislim da je sve moguće, ali će Granada morati odigrati svoju utakmicu. Mi moramo dati sve od sebe da dobijemo Deportivo. Pozitivan sam i mislim da je sve moguće. U nogometu se nikada ne zna. Mi samo trebamo dati sve od sebe do kraja. Najvažnija je naša utakmica i znamo da nam neće biti jednostavno protiv Deportiva. Ne sjećam se da sam u karijeri ikada imao ovakav završetak prvenstva," rekao je nakon utakmice Zinedine Zidane i nastavio:

"Sigurno će biti rotacija u momčadi. Ali nakon utakmice s Deportivom imam još 15 dana da razmišljamo o finalu. Svi ćemo putovati u La Corunu."

"Bio je malo zbunjenosti krajem drugoga dijela, ali dogodi se to ponekad. I to je dio utakmice. Imali smo poteškoća, ali i protivnik je odigrao dobru utakmicu. Uzeli smo tri boda, a to je najvažnije."

Benzemin drugi pogodak je doveden u pitanje jer je u prvom dijelu akcije bilo zaleđe. Pomoćni sudac je digao zastavicu, ali je glavni poništio njegovu odluku.

"Pogodak je regularan jer je branč dao loptu Benzemu. Zaleđe? Nisam ga vidio, ali i onako nikada ne pričam o sucima. Zaslužili smo pobjedu, a suci uvijek pokušavaju posao odraditi najbolje što mogu."

Na golu Reala je umjesto ozlijeđenog Keylora Navasa bio Kiko Casilla.

"Kiko Casilla je imao puno posla, ali je bio dobar. Dokazao je da može kvalitetno zamijeniti Keylora."

Na utakmici se ozlijedio Lucas i tako se priključio od ranije ozlijeđenima Luki Modriću, Garethu Baleu, Keyloru Navasu i Daniju Caravajalu.

"Sutra ćemo znati što je s Lucasom nakon što mu testiraju koljeno."

Cristiano Ronaldo je protiv Valencije postigao dva pogotka, a za vodećim strijelcem prvenstva Luisom Suarezom zaostaje četiri gola.

"Poznavajući Cristiana, borit će se za Zlatnu kopačku do samoga kraja. Ne kako bi bio najbolji strijelac, nego zato što je njegova obaveza postizati pogotke u svakoj utakmici. On uvijek želi dat još i više i bori se do samoga kraja," zaključio je Zidane.

U mix zoni se nakon utakmice dogodila neobična situacija. Naime, glasnogovornik Real Madrida je Kiku Castilli zabranio da na pitanje katalonske javne televizije, TV3 odgovori na katalonskom jeziku. Casilla je rođen u Alcoveru koji se nalazi u Kataloniji, ali je na kraju novinaru Sebasu Quimu na pitanje morao odgovoriti na španjolskom jeziku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?