PRIČAO U PODCASTU

NBA ikona otkrila da su maltretirali hrvatskog košarkaša: 'Vezali smo ga golog i ostavili 3 sata u ledenoj vodi'

Dalibor Urukalović/PIXSELL
19.11.2023.
u 20:04

Bivši hrvatski košarkaš u NBA je stigao kao 25 godišnjak iz moskovskog CSKA

Bivši hrvatski košarkaš Gordan Giriček imao je bogatu NBA karijeru igrajući za Memphis, Utah Jazz te Phoenix. U NBA ligi postoji nepisano pravilo da stariji igrači u momčadi daju razne zadatke rookiejima, igračima koji su u svojoj prvoj sezoni u ligi. Giriček također nije bio pošteđen te prakse.

- Sjećam se jednog tipa, Gordana Giričeka. Igrao je sa mnom u Memphisu. Došao je ovdje, a većina takvih tipova sebe ne smatra rookiejima jer su već igrali profesionalno. Mislio sam si: 'Hmm, ne znam baš, ti si rookie.' Tako su mu Ike Austin i Grant Long u Memphisu govorili: 'Rook, sutra ujutro mi donesi krafne.' Dali bi ti tri ili četiri šanse. Idući dan nije bilo krafni - rekao je Williams pa otkrio kako je Giriček bio kažnjen:

- Na kraju treninga bi nam postavili veliki kontejner za rublje, a mi bismo svoju odjeću poslije treninga ubacili unutra kako bi je čovjek koji brine o opremi mogao oprati. Oni su svu tu odjeću izbacili, a njemu su zavezali noge i ruke i golog ga ubacili u kontejner. Napunili su kontejner ledom i vodom, a zatim ga odgurali na centar terena u dvorani, stavili ga na logo grizlija i tako ga ostavili neka tri sata - izjavio je u podcastu Flagrant. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije