Roma

Navijači izabrali: Džeko najbolji igrač Rome u 2017.

01.01.2018.
u 16:22

Kapetan i najbolji strijelac bh. reprezentacije u povjesti Edin Džeko proglašen je najboljim nogometašem Rome za 2017. godinu po izboru navijača.

Na službenoj stranici rimskog kluba organizirano je glasovanje za najboljeg igrača godine, a posjetiteljima/navijačima su bila ponuđena desetorica nogometaša. 

Očekivano, titula najboljega pripala je Edinu Džeki koji je dobio čak 40% od ukupnog broja glasova, te tako iza sebe ostavio Radju Nainggolana (24%), Stephana El Shaarawyja (8%), Alissona Beckera (8%), Aleksandra Kolarova (7%)...

Edin Džeko je u prošloj sezoni bio prvi strijelac Serije A sa 29 pogodaka, a ukupno je postigao čak 39 golova u svim natjecanjima, piša Sportsport.ba. 

S dobrim igrama za Romu nastavio je i u ovoj sezoni u kojoj nije toliko efikasan kao prošle, ali je postigao nekoliko važnih golova zahvaljujući kojim je Roma izborila 1/8 finala Lige prvaka.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije