Nogomet

Navijači Evertona proglasili Bešića igračem utakmice

Bešić
05.01.2016.
u 07:00

Nakon što je u susretu protiv Newcastlea odigrao zadnjih 15 minuta, Bešić je tijekom vikenda upisao i treći nastup za Everton u ovoj sezoni

Navijači Evertona su svog klupskog veznjaka i nogometaša reprezentacije BiH Muhameda Bešića proglasili igračem utakmice.

Nakon što je u susretu protiv Newcastlea odigrao posljednjih 15 minuta, Muhamed Bešić je tijekom vikenda upisao i treći nastup za Everton u ovoj sezoni. Protiv Tottenhama je, naime, dobio pola sata za igru, ostavivši odličan dojam.

Bez pogotka

Susret je završen rezultatom 1:1, a mnogi od navijača Evertona upravo Muhameda Bešića smatraju igračem utakmice, s obzirom na to kako je donio prevagu u veznom redu, presjekavši nekoliko napada Spursa, a uz sve, umalo je bio i strijelac, kada je s više od 20 metara sjajno šutirao, a vratar Hugo Lloris odličnom intervencijom spriječio spektakularan pogodak.

Podsjetimo, Bešić je u prvom dijelu sezone odigrao samo jednu utakmicu, nakon čega je pauzirao čak tri i pol mjeseca zbog ozljede mišića. Vratio se na Boxing day protiv Newcastlea, koji je Everton svladao 1:0, golom u 92. minuti, a u nedjelju je odigrao fantastičnih pola sata.

- Spreman sam. Kada me ekipa zatreba, ja ću biti tu, rekao je Bešić u izjavi za Evertontv i dodao:

- Međutim, najbitniji je rezultat - nije samo bitno jesam li igrao ili ne. Ovo je moja druga utakmica nakon dugo vremena. Zaista sam uživao i osjećam se dobro na terenu, priznao je naš reprezentativac koji nije imao sreće da njegov volej završi u mreži.

- Kada šutirate, nekada niste ni svjesni je li to bio dobar udarac ili ne.

Međutim, pomislio sam kako bi mogao postići sjajan gol čim sam udario loptu. Nažalost, to se nije dogodilo, riječi su Bešića koji pomalo žali za tri boda.

Žal za pobjedom

- Utakmica je bila otvorena s obje strane. Oni su imali prilike, mi smo imali svoje, ali iskreno sam očekivao našu pobjedu jer su nam tri boda bila itekako značajna, s obzirom na to da smo ispustili nekoliko bodova u posljednjim utakmicama. Da, razočarani smo, ali kada već nismo uspjeli pobijediti, dobar je i bod, rekao je na kraju razgovora Muhamed Bešić koji je, otkako se pojavio na Twitteru, postao još omiljeniji kod navijača Evertona, koji su ga upravo i proglasili igračem utakmice. *

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije