sarajevo

Navijači BiH opkolili 'Grbavicu'

Foto: Fena
1/2
07.10.2017.
u 16:59

 Sat vremena prije početka kvalifikacijske utakmice između nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Belgije ulice i kafići oko stadiona ''Grbavica'' prepuni su bh. navijača. 

Stadion je rasprodat za najvažniju utakmicu reprezentacije BiH u ovim kvalifikacijama, a stigao je i manji broj navijača Belgije koji su došli da bodre svoj tim. 

Utakmicu osigurava veliki broj pripadnika policijskih snaga koji će osigurati da sve prođe u najboljem redu. 

UEFA je dala ''zeleno svjetlo'' stadionu ''Grbavica'' za organizaciju ove utakmice, nakon što je dosadašnji dom reprezentacije BiH - ''Bilino polje'' suspendiran zbog nemilih događaja tijekom utakmice BiH - Grčka.  

Iako u posljednje vrijeme naša reprezentacija ne bilježi najbolje rezultate, tisuće navijača odlučilo je podržati nacionalnu reprezentaciju koja bi pobjedom protiv Belgije zadržala realne šanse za drugo mjesto u grupi H koje donosi nastup u baražu za svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije