u čast Miša i Dine

Nastupit će nade Hajduka, Širokog, Zrinjskog, Veleža...

06.06.2019.
u 10:25

Kada je 2016. Škola nogometa HNK Grude prvi put organizirala turnir limača u spomen na dvojicu legendarnih grudskih nogometaša, trenera i sportskih radnika, Zdravka Jurčića Miša i Dinka Vranješa Dinu, bilo je to skromno, s nekoliko sudionika, ali s jasnim ambicijama da turnir s vremenom postane jači, brojniji, kvalitetniji i poznatiji.

Nastupit će 48 momčadi

U subotu i nedjelju (8. i 9. lipnja), na travnjaku stadiona Elić luka bit će živo i tijesno, kao što je bilo i prošle godine, kada je nastupilo više od 800 djece, čime je turnir stekao status najkvalitetnijega dječjeg turnira u Hercegovini, BiH i cijeloj široj regiji:

Dvije uzrasne kategorije

- Ove će godine na turniru nastupiti 48 momčadi u dvije uzrasne kategorije (2008. i 2010. godište i mlađi). Iako je klubova puno, red bi bio spomenuti sve koji nastupaju: HNK Hajduk Split, NK Široki Brijeg, HNK Zrinjski, FK Velež, FK Leotar, HŠK Posušje, HNK Brotnjo, HNK Tomislav, NK Troglav, NK Bigeste, NK Jadran Ploče, NK Imotski 1991, NK Omiš, NK Mračaj Runovići, NK Neretva Metković, UŠS Uni sport Stolac, NK Croatia Zmijavci, NK Kamen Podbablje, FK Hercegovac Bileća, ŠN Leostars Trebinje, ŠN Sport talent Mostar, ŠN Limači Čapljina, ŠN As Međugorje, ŠN Klobuk, HNK Kamešnica, NK Dubrave, HNK Drinovci, HNK Branitelj, NK Primorac, NK Maestral, HNK Rakitno, ŠN Vatreni Sovići i ŠN Kočerin.

Zanimanje za nastup pokazalo je još dosta klubova, osobito iz Dalmacije, ali ih više nismo mogli primiti pa se ispričavamo. Kriterij je bio: nastupit će svi po redoslijedu prijava - rekao nam je Josip Ćutuk, bivši istaknuti nogometaš Gruda, Brotnja, Hajduka, Širokoga, Željezničara, i dodao da će se prvi dan igrati utakmice U11 uzrasta, drugi dan U10 i mlađih uzrasta. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?