TO JE ČEKAO

Napokon isplivala prava istina: Zbog toga Ronaldo nije podnosio Hrvata

Reuters/Pixell
20.04.2020.
u 07:42

Ekonomske posljedice zbog pandemije koronavirusa mogle bi biti vrlo teške. Krizu već osjećaju sportaši, kojima su klubovi srezali plaće i ugovore. Naravno, dio tereta moraju ponijeti i nogometaši koji imaju milijunske ugovore.

Cristiano Ronaldo će do lipnja ostati bez četiri milijuna eura, a počelo se šaputati da bi Portugalac mogao spakirati kovčege i napustiti Torino bude li Juventus nastavio rezati plaće. 

No talijanski dopisnik britanskog dnevnika Daily Maila piše kako portugalska zvijezda ima pet razloga zašto će ostati u talijanskom prvaku.

Cristiano Ronaldo ima odličan odnos s predsjednikom Andreom Agnellijem, obožava talijanski porezni sustav, želi uloviti Seedorfov rekord naslova Lige prvaka s tri različita kluba, odgovara mu lagodan život u Torinu, te je postao vođa momčadi i to nakon odlaska Marija Mandžukića.

'Cristiano Ronaldo je patio kraj karizmatičnog Marija Mandžukića, bio je u njegovoj sjeni. Hrvat je imao strateško mjesto u svlačionici, bio je na tronu s kojeg je govorio suigračima, a oni su ga slušali. Nakon što je Mario izguran iz momčadi, Ronaldu se otvorila prilika i postao je vođa. Uz povratnika Buffona te Chiellinija, to je sada i Ronaldo', piše Daily Mail.

Mandžukić je u Juventus stigao u lipnju 2015. godine, te se od tada nametnuo kao jedna od ključnih figura momčadi. Zabio je 44 gola u 164 utakmice.

Prošlog je ljeta za Juventusova trenera doveden Maurizio Sarri koji ga je isključio iz momčadi. Bivši hrvatski reprezentativac trenutačno je u katarskom Al-Duhailu u koji je stigao krajem prosinca.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije