Loša igra Radnika na pripremama

Napadači Radnika na četiri utakmice nisu dali ni jedan gol

12.02.2017.
u 09:00

Nogometaši Radnika završili su pripreme u Antalyji bez pobjede. U dvoboju s kombiniranim timom Karpata iz Lvova, posljednjeplasiranom momčadi prvenstva Ukrajine, osvajač Kupa Bosne i Hercegovine remizirao je bez golova 0:0 i pri tome ponovio neke pogreške iz ranijih dvoboja.

Trener bijeljinske momčadi Nebojša Milošević izveo je startnu postavu koja je mnoge iznenadila jer je bila u formaciji 3 - 5 - 2, koju Radnik nije igrao u dosadašnjem dijelu priprema.

Ono što će svakako biti problem je loša igra veznoga reda. Napadači Marko Obradović i Edin Ademović bili su u potpunosti odsječeni, nisu dobili kvalitetne lopte i nisu ulazili u prigode, kao ni Ševko Okić.

U taboru bijeljinskoga kluba nikako ne mogu biti zadovoljni prikazanim u Antalyji jer su u ranijim dvobojima izgubili od Arsenala iz Tule (0:1), zatim mađarskog drugoligaša Soxoara (0:3), kao i od moldavske Zarije (0:3). Ono što posebno treba brinuti stručni stožer Radnika je igra u napadu jer bijeljinski tim nije postigao ni jedan jedini gol na četiri odigrana susreta.

- Sigurno da su nam ovi susreti pokazali na čemu trebamo raditi do nastavka lige. Nismo, naravno, zadovoljni rezultatima, imamo još dva tjedna za ispraviti uočene nedostatke u našoj igri jer vjerujem da moja ekipa može igrati puno kvalitetnije i bolje, istaknuo je trener Nebojša Milošević. Generalnu probu pred nastavak Prvenstva Bosne i Hercegovine Radnik će imati na svom terenu kada će 18. veljače ugostiti Mačvu iz Šapca. Ekipa se danas vraća iz Turske i nastavit će raditi u Bijeljini sve do nastavka lige. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije