susret

Nakon sedam godina Halilhodžić i Mamić na prijateljskoj večeri u Grudama

17.08.2018.
u 12:44

Sedam godina od burnog razlaza prvi put u Grudama su se susreli Dinamov savjetnik Zdravko Mamić i legendarni Vahid Halilhodžić koji mu je došao izraziti potporu zbog osobnih iskušenja s kojima se suočio nakon presude u Osijeku i sklanjanja u Bosnu i Hercegovinu. 
- Vaha je došao iz RH kako bi mi izrazio potporu u teškim trenucima - rekao je za Večernjak Mamić. Na večeru u grudskom restoranu Bezdan stigao je i Zdravkov brat Zoran, kumovi i prijatelji.

Stalno su na vezi

- Proveo sam prekrasnu večer s istinskom veličinom, ne samo bosanskog i hrvatskog sporta nego i svjetskog. Vaha i Zoran stalno su na vezi - objasnio je Zdravko Mamić koji od lipnja ove godine živi u Hercegovini i s odvjetnicima priprema svoju obranu kako bi pokušao srušiti presudu za navodno izvlačenje novca iz Dinama. Razgovaralo se o sportskim temama, a obožavatelji su rituale sportskih djelatnika s vremena na vrijeme prekidali zbog fotografija i autograma.

Povratak u Dinamo

- Zoran i Vaha su razgovarali o nogometnim temama, to su kolege i stručnjaci, a ja sam u priču uključivao svoja poslovna i sportska iskustva. Ova večer pomogla nam je još jače učvrstiti naše prijateljstvo - govori Mamić. Upitan je li na pomolu eventualno novi Vahin angažman, Mamić nije komentirao, ali ga je ponovno pohvalio.
- Bit ću sretan ako se jednog dana eventualno stvore okolnosti da se Vaha vrati u Dinamo. On je jedan od najvećih, ako ne i najveći, trenera s ovih prostora - rekao je Mamić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije