Košarka

Nakon odgode, turnir u uličnoj košarci konačno u Mostaru

16.10.2015.
u 06:15

Nakon sedmodnevne odgode uslijed nepovoljnih meteoroloških prilika "Beko S.ketch Street Basketball- Mostar 2015.", turnir u uličnoj košarci za osnovce i srednjoškolce grada Mostara, počinje u subotu, na šetalištu kod Španjolskog trga u Ulici Nikole Šubića Zrinskog u Mostaru.

Turnir će biti odigran na montažnom košarkaškom terenu dimenzija 12x10 metara s montažnim tribinama, a pripremljen je i popratni program koji će doprinijeti dobrom ozračju za vrijeme turnira.

Sudjelovanje je besplatno, a svi sudionici će dobiti promotivne darove sponzora projekta. Tri najbolje momčadi u sve tri konkurencije (do 9. razreda osnovne škole, do 2. razreda srednje škole, do 4. razreda srednje škole) će osvojiti vrijedne nagrade sponzora. Cilj turnira je razvoj i omasovljenje rekreacijskog sporta u BiH, a organizaciju turnira, između ostalih, podržava Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije. Na "Beko S.ketch Street Basketball" turnirima, koji su u proteklih mjesec dana održani u Sarajevu i Banjoj Luci, nastupilo je ukupno 99 momčadi, te oko 400 igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije