Mostar Open 2015.

Nakon Mostara, idu u Vukovar, Zagreb i Split

21.11.2015.
u 06:45

Još jedan veliki uspjeh TKD kluba "Poskok" Posušje. Broj članova porastao je čak na 140, a stotinu ih je već uključeno u natjecanja

Sa svih natjecanja posuški "Poskoci" donose veliki broj medalja, pa tako i s nedavno održanog turnira "Mostar Opena 2015.". Od njih četrdeset i dvoje, dvadeset i petero ih je "ubralo" medalje, od čega pet zlatnih, kao i četiri pehara. Trener Taekwondo kluba "Poskok" Posušje Petar Boban posebno ističe neke novosti u velikom klubu iz "malog mjesta." - Okupljamo 140 članova od kojih je oko 100 već uključeno u neku natjecateljsku disciplinu. Za sjajne rezultate na turniru u Mostaru najzaslužniji su pomoćni treneri kluba Antonio Jažo i Danijel Boban, te mladi i budući treneri Marin Begić, Lucija Bašić i Mihaela Senjak koji su natjecatelje pratili na njihovim nastupima. Zahvaljujem roditeljima na podršci koju pružaju klubu i sjajnom navijanju u Mostaru. Do kraja godine nas očekuju nastupi u Vukovaru, Zagrebu i Splitu, naglasio je Boban.

Na ovom turniru zlatne medalje osvojili su: Ante Bešlić, Mario Landeka, Filipa Bašić, Franka Sabljo i Lucija Miličević.

Srebrne medalje osvojili su: Marko Ramljak, Lea Kvesić, Karlo Topić, Matej Bešlić.

Brončane medalje: Martin Crnogorac, Leonardo Mikulić, Frano Leventić, Ante Bešlić, Lucija Krsmanović, Nika Rezo, Marta Grubišić, Petar Krsmanović, Antea Kraljević, Kristian Miličević, Luka Kraljević, Leo Bešlić, Josip Mandurić, Dominik Jukić, Patrik Marić, Klara Grubišić.

Taekwondo klub "Poskok" Posušje zauzeo je ekipno drugo mjesto turnira u borbama, drugo mjesto u formama, drugo mjesto u kickovima, a vrtićanci su u borbama također zauzeli ekipno drugo mjesto.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije