Idućeg vikenda

Nakon Kiseljaka, Boysi i Torcida u uzvartnom revijalnom spektaklu odmjeravaju snage u Kreševu

13.08.2020.
u 13:45

Okršaj vječitih  rivala zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka, već odavno vodi se i između njihovih navijača. Izuzetak nisu ni navijači s područja Lepeniče doline, Kiseljaka, Kreševa i Fojnice, okupljeni u klubove navijača legendarnih Bad Blue Boysa i Torcide. Nakon nedavno održanog revijalnog susreta na Stadionu hrvatskih branitelja u Kiseljaku u sklopu programa obilježavanja Dana općine, idućeg vikenda, ovog puta u povodu Dana općine Kreševo,  slijedi uzvratni prijateljski susret. Mjesto na kojemu će Boysi pokušati obraniti titulu pobjednika u Kiseljaku gdje su Torcidu svadali uvjerljivo 9:4 je Stamal arena Kreševo, a vrijeme događaja subota 15. kolovoza u 17 sati. (Ranije planiran susret u 18 je pomjeren za sat ranije).  
Bez obriza na rezultat, svi koji izađu na teren u Kreševu, unaprijed se smatraju pobjednicima jer  i ovaj susret , jednako kao i utakmica  u Kiseljaku, ima humanitarni karakter. I ovog puta skupljaju se sredstva za rad udruge „Naša djeca“, za opremanje senzorske sobe koja će djeci s poteškoćama u učenju i razvoju pomoći savladati ih. „Iako je susret humanitarnog karaktera, ulaz će biti slobodan, piće i hrana također su osigurani. Na svima koji žele uživati u nogometu je da dođu te odvoje koliko mogu novca za Udrugu Naša djeca i tako pomognu djeci kojima ova Udruga nastoji osigurati što bolje uvjete učenja i razvja. Ne sumnjam u humanost ljudi našeg kraja jer ona nikad nije izostala. U Kiseljaku smo u skoro nemogućim uvjetima, dok je lila kišam skupili više od 1200 KM. Uz bolje vremenske prilike, uvjeren sam da ćemo u Kreševu skupiti još više“, kazao nam je Josip Kvasina, predstavnik ekipe Boysa, domaćina susreta koji je najavljen za subotu. Po njegovim riječima, namjera je ekipa navijača Torcide i Boysa da ovakvi susreti postanu tradiocinalni i sastavni dio programa obilježavanja Dana općina Kiseljak i Kreševo kao što su to ove godine. „Susreti klubova naših navijača uvijek će imati humanitarni karakter“, poručuje Kvasina.
Prijavu sudjelovanja u utakmici i ovog su puta imali igrači koji nemaju ugovor niti s jednim nogometnim klubom. Prijava po igraču je 10 KM. Zahvaljujući sponzorima, posjetitelji će osim nogometa, moći uživati i u delicijama s roštilja, piću te na kraju vatrometu. Umjesto ulaznica svima koji žele pomoći bit će raspolaganju označene kutije u koje će moći ostaviti novac za Udrugu „Naša djeca“.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije