Božićni turnir

Nakon 21 godine HVIDR-a Kruševo prošla 1. kolo

22.11.2015.
u 07:00

Momčad Pizzerije Primavera Mostar ponudila je dobru igru i prošla u 2. kolo, upravo kao i sastav Auto Plazze Mostar

Božićni turnir u Mostaru ponekad piše uistinu zanimljive priče. Ovaj put ćemo krenuti s kraja. Momčad HVIDR-a Mostar temeljni ogranak Kruševo prošla je nakon šesteraca momčad 4. Pješačka (gardijska) pukovnija Oružanih snaga BiH.

Prolazak na šesterce

Nakon šesteraca bilo je 5:2 za momčad iz Kruševa, a prethodno je susret završio u regularnom dijelu rezultatom 1:1. Nismo pomislili da je to nešto čudno, samo još jedna turnirska pobjeda jedne momčadi u vrlo uzbudljivoj utakmici... Nakon utakmice dobili smo poziv organizatora turnira te informaciju kako je kruševskoj HVIDR-i ovo bio prvi prolazak u 2. kolo natjecanja u proteklu 21 godinu! Vjerovali ili ne, spomenuta momčad je svih prethodnih 20 izdanja zapinjala na prvoj prepreci, a sada su konačno postigli uspjeh, a na tomu im i mi kao redakcija čestitamo.

Dobra pizza..., ovaj igra

U prvom susretu večeri momčad Pizzerije Primavera Mostar ostvarila je pobjedu i prolazak protiv HVIDR-e Čapljina rezultatom 5:2 (Luka Primorac 2, Anel Zećo, Ivan Kolobarić, Igor Vučić/Mili Vrbica 2). Istina, igra Primavere kvalitetom nije bila ni blizu pizzi koju možete pojesti u tom restoranu, ali je bila dovoljna za sigurnu pobjedu. Momčad Auto Plazza Mostar "provozala" je obranu momčadi Treće poluvrijeme (Široki Brijeg) s 4:1 (Petar Marić 2, Ivo Ramljak, Milan Vučić/Marko Kvesić). Stekao se dojam kako je poražena momčad uz malo sreće mogla više zakomplicirati život igračima Plazze, ali to se nije dogodilo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije