Pecara

Nade u Ligu za prvaka ‘preživjet’ će zimu

06.12.2016.
u 07:18

Širokobriježani su se oprostili od sezone pobjedom, jako važnom, za neke i najvažnijom u aktualnom prvenstvu. Da je izostala, ugasile bi se i nade nepopravljivih optimista za ulazak među prvih šest u preostala četiri kola prvenstva.

Rano vodstvo

Liga za prvaka i bez toga je miljama daleko, jer šesta Sloboda bježi tri boda i bolja je u međusobnim susretima. Peti Radnik i četvrta Krupa pobjegli su Širokobriježanima četiri boda, treći Željezničar teško dostižnih šest...

- Kad se dostiglo i prestiglo vodstvo Mladosti iz 14. minute, zašto se ne bi stiglo Slobodu, Krupu, Radnik, rekao je nakon utakmice jedan stalni posjetitelj tribina na Pecari. Inače su i na ovoj utakmici, kao i obično, jesenas gledatelji bili bučni i uporni, osobito grlati Škripari, koji su dobro podmazali grla i nisu se “gasili” svih 90 minuta. Recimo i to da je na istoku Pecare 30-ak pristaša Mladosti bodrilo momčad u crvenoj opremi...

- Počelo je jako loše, srećom, završilo dobro. Iako je Mladost brzo i dobro igrala i zabila pogodak, mi smo brzo izjednačili, zatim potpuno preokrenuli u 2:1. Drago nam je zbog pobjede, jer još imamo izgleda izboriti Ligu za prvaka. Borit ćemo za tu ligu i dati sve od sebe, dok god ima nade, rekao je nakon utakmice kapetan, najbolji nogometaš i strijelac drugoga pogotka, neuništivi Brazilac Wagner.

Pogreške

Iskusni i visoki dvometraš Mladosti Aladin Isaković širio je ruke i požalio se:

- Otvorili smo utakmicu kako se samo može poželjeti, zaigrali dobro, postigli pogodak... A onda smo počeli griješiti i sve to prosuli. U drugom smo poluvremenu imali veći posjed lopte i prigode, ali nismo uspjeli do željenoga boda. Da jesmo, bilo bi zasluženo, a ovako samo mogu čestitati Širokom Brijegu na pobjedi i zaželjeti mu sve najbolje, rekao je Aladin Isaković.

- Bilo je teško. Primili smo pogodak, ali smo se znali vratiti, pokazati pravi pobjednički karakter i vrijednost momčadi te preokrenuti poraz u pobjedu. Važno je da smo uzeli tri boda i zadržali izglede za Ligu za prvaka. Slijede odmor i analiza. Onda ćemo vidjeti što dalje, izjavio je trener Denis Ćorić.

Što se odmora tiče, on je nastupio u ponedjeljak nakon mise i zajedničkog ručka u klupskom restoranu. Iz kluba su objavili kako će okup nogometaša biti za nešto više od mjesec dana, svakako prije 15. siječnja. Još nije bilo riječi o mogućim promjenama u svlačionici, ali u kuloarima se priča kako će ih sigurno biti – kad su u pitanju i odlasci i dolasci nogometaša. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije