Ždrijeb Premijer lige BiH

Na startu Zrinjski s Olimpikom, Široki s Tuzla Cityjem

02.07.2020.
u 15:08

U prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u tijeku je ždrijeb parova za novu sezonu BH Telecom Premijer lige.

Prvenstvo u Premijer ligi BiH počet će 1. kolovoza, a prvakom BiH za prošlu sezonu proglašena je ekipa FK Sarajevo, koja je nakon 22 odigrana kola imala tri boda više od FK Željezničar.

U bubnju se tako našlo sljedećih 12 ekipa, a to su: Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Borac, Široki Brijeg, Tuzla City, Velež, Sloboda, Mladost DK, Radnik, Olimpik i Krupa.

Sezona počinje 1. kolovoza, a jesenski dio završava se 13. prosinca, utakmicama 19. kola BH Telecom PL BiH.

Osim prvenstvenih utakmica u tom razdoblju bit će odigrani i susreti šesnaestine finala Kupa BiH (30. rujan) i osmine finala najmasovnijeg natjecanja (21. listopad).

Proljetni dio sezone počinje 27. veljače 2021. godine, a sezona završava 30. svibnja 2021. kada su na rasporedu utakmice 33. kola.

Četvrtfinale Kupa BiH igra se 3. ožujka, a polufinalne utakmice na rasporedu su 7. i 21. travnja. Finalni meč najmasovnijeg natjecanja u BiH igra se 27. svibnja.

U finalu će se igrati samo jedna utakmica, a još se čeka potvrda NSBiH na kojem će se stadionu ona desiti.


Ovu su parovi prvog kola BH Telecom Premijer lige: 

Borac - Mladost DK

Sloboda - Radnik

Željezničar - Velež

Zrinjski - Olimpik

Krupa - Sarajevo

Široki Brijeg - Tuzla City

Kompletan raspored prvog dijela Premijer lige BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije