FOTO:

Na Blidinju održan V. Memorijalni turnir u bridžu „Jerko -Jerry Kovač“

15.06.2022.
u 11:41

U Parku prirode Blidinje u restoranu „Staza“ održan je V. Memorijalni turnir u bridžu „Jerko -Jerry Kovač“, turnir je održan u sklopu manifestacije “Posuško lito”.

Domaćin ovog natjecanja je Bridž klub “Herc” iz Posušja koji je na ovogodišnjem turniru okupio 34 igrača koji su stigli iz Banja Luke, Sarajeva, Siska, Beograda, Zagreba, Zadra, Splita , Dubrovnika i Posušja. Pobjednici su iz Banja Luke, drugo mjesto Dubrovnik, treće mjesto Sarajevo, najbolji mix par Zadar, najbolji strani par Split, najbolji domaći par Banja Luka

Memorijalni turnir posvećen je Jerki Kovaču koji je preminuo 1. prosinca 2015. u 103. godini života i pokopan na groblju Ričina. Na svoj 102. rođendan, Jerko Kovač, član Bridž kluba Dubrovnik, zaigravši na timskom Kupu Hrvatske u Dubrovniku, ispisao je povijest upisom u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstariji aktivni igrač bridža na svijetu, piše Blidinje.net.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije