Košarka

MVP igrač lige bez poziva Duška Vujoševića

05.06.2017.
u 08:00

U Mostaru su ljuti što na širem popisu igrača novog izbornika bosanskohercegovačke reprezentacije Duška Vujoševića, a koji će započeti pripreme za nastup u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kini nema MVP igrača sezone i igrača Zrinjskog Draška Kneževića. Vujošević je prednost dao dvojici američkih igrača Zacku Wrightu i Alexu Renforeu te igraču podgoričke Budućnosti Nemanji Gordiću. Knežević je odigrao svoju najbolju sezonu i zasluženo ponio epitet igrača bosanskohercegovačke lige. No, što je presudilo, a da ga nema na popisu najbolje zna novi izbornik i njegovi suradnici. Jesu li objektivno odlučili ili ima nešto u poruci koju je Slaven Princ, nekadašnji igrač Zrinjskog i brat njihovog kapetan Vedrana Princa na svom facebook profilu napisao.

- Ljudi iz Košarkaškog saveza BiH, novi izborniče, vangranični poslušniče, stidite se što niste pozvali na širi popis Draška Kneževića, momka koji je MVP lige, koji je u pojedinim kategorijama neupitno vodeći. Ovo je treći put da igrača koji je MVP ne zovete. Odličnu poruku šaljete domaćoj ligi, domaćim igračima, mlađim igračima, trenerima koji ih odgajaju, klubovima koje ti igrači nose. Onda se čudite što se djeca već s 15 godina odlučuju za druge reprezentacije, čudite se kad vam jedna agencija sastavlja 98 od 100 igrača zadnjih nekoliko ciklusa. Samo nastavite, na dobrom ste putu, a kako se sve u životu odvija u krugovima, nemojte da vas ‘gluhi telefoni’ iznenade baš kad vam bude najpotrebnije.

Izbornik mlade košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Boris Džidić zapisao je ako je itko zaslužio poziv onda je to Draško Knežević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije