pred današnju utakmicu

Musa: Sve snage u napad, jači smo od Olimpica i ne bježimo od uloge favorita

asff
18.10.2015.
u 06:15

Nakon što je Široki Brijeg nedavno u četiri dana dva puta svladao uvijek nezgodnoga prijedorskog Rudara u prvenstvu 1:0, u Kupu 5:0, danas ga čeka još neugodniji suparnik - sarajevski Olimpic.

Mučili se s Olimpicom

Širokobriježani su se mučili sa sastavom s Otoke i u vrijeme kad su u sezoni znali “nalupati” puno popularnije sarajevske klubove Željezničar i Sarajevo. Recimo da je svih pet posljednjih utakmica protiv Vukova završilo ili 0:0 ili 1:1. Zadnji susret bio je 27. svibnja ove godine na Koševu u uzvratu finala Kupa BiH (1:1). Tada je slavio Olimpic nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca: - Jako uvažavamo Olimpic, uvijek tvrdoga, teškog i nezgodnog suparnika, ali također mislim da imamo bolju momčad i bolje pojedince. Dobro smo pripremljeni. Favoriti smo, od te uloge ne bježimo. Želimo pobjedu i tri nova boda, izjavio je Ivan Sesar, zadnji vezni nogometaš u momčadi Širokobriježana, koji će sigurno početi utakmicu u paru s kolegom Matom Peharom: - Imamo puno bolju situaciju glede izbora kandidata za sastav nego prije reprezentativne stanke. Pandža je napokon ozdravio i igrao dobro na utakmicama turnira Blage Zadre u Vukovaru. Pehar i Crnov također su zdravi i bit će u sastavu. Napokon je i Nigerijac Godness Ayaji stekao pravo nastupa. Nažalost, Kožulj se još nije oporavio nakon ozljede protiv Slobode. On i Kresinger nisu u konkurenciji. Kresingera je pogodila neka viroza, pa nije trenirao. Kad sve sagledam, uvjeren sam kako imamo bolju momčad od Sarajlija, te da ćemo tu kvalitetu pretočiti u pobjedu, uvjeren je trener Širokoga Slaven Musa.

Muharemović najistaknutiji

- Iako smo na dvije prethodne prvenstvene utakmice protiv Slobode i Slavije stvorili puno prigoda, realizacija je zakazala. Ali, siguran sam da ćemo takve prigode ovaj put pretvoriti u pogotke, siguran je Musa koji je nešto rekao i o gostima: - Olimpic je jesenas jači za Hadžića, Raščića, Karića... Čini se kako Hadžić i Jusufović neće igrati, ali neće to biti hendikep za Olimpic koji ima puno dobrih nogometaša. Muharemović je svakako njihov najbolji pojedinac. Ali, mi ćemo igrati napadački, uz rizik da primimo pogodak. Ništa zato, zabit ćemo dva, tri...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije