REAKCIJA

Musa: Bili smo zaista loši, najprije bih sam sebe mijenjao, onda sve igrače

'BiH,10.11.10. Mostar,Rodoc,   Kup utakmica,  Branitelj -Zeljeznicar  Slaven Musa Photo:Stojan Lasic'
Foto: 'Stole Lasic/Vecernji list'
10.03.2014.
u 09:39

- Imali smo protiv sebe korektni sastav domaćih, koji tijekom cijele utakmice nisu napravili oštriji start nad našim igračima, imali smo i nepristrano suđenje - rekao je Musa

Na pitanje: Treba li možda uzrok poraza u 21. kolu nogometne Premijer lige BiH protiv Travnika na Piroti tražiti negdje u glavama igrača, trener Širokoga Brijega Slaven Musa rezignirano kaže:

Bez prave prigode

-Paaa, možda... Jer, odigrali smo loše, očajno loše. U svemu smo podbacili. Nismo u svih devedeset minuta utakmice izradili pravu prigodu za pogodak, osim što je jednu prigodu imao Marić u 45. minuti, a ta je bila plod pogreške obrane domaćina, a ne neke naše osmišljene akcije. I ta jedna je propala, jer se Marić okliznuo.

Imali smo protiv sebe korektni sastav domaćih, koji tijekom cijele utakmice nisu napravili oštriji start nad našim igračima, imali smo i nepristrano suđenje. Travnjak na Piroti je bio očajno loš, ali je jednako loš bio i našem protivniku.

Slobodno mogu reći da je ovo najslabija igra Širokog Brijega od kada sam ja trener - rekao nam je dan nakon utakmice trener Slaven Musa:

- Krivica je na igračima, ali i na meni. Da sam mogao, najprije bih sebe mijenjao, a onda sve igrače po redu, s iznimkom vratara Solde. Svi ostali igrali su ispod svojih mogućnosti i ispod svake kritike - priznao je Musa, koji je ujutro po povratku odveo igrače na trening na Blatu:

Poraz se liječi treningom

- Ne, nije taj trening kazna za slabu igru u Travniku, jer smo ga svakako planirali ranije. Pa, već prekosutra, u srijedu, čeka nas kup susret protiv Olimpica, a u nedjelju prvenstvena utakmica protiv Viteza.

Zasluženi poraz na Piroti najbolje se liječi treningom, a zaboravlja pobjedama. Nadam se, vjerujem da će tako i biti - kazao je trener momčadi Širokog Slaven Musa...

Prateći nastupe Širokoga Brijega u aktualnom prvenstvu, uočili smo da Musina momčad u devet susreta protiv prvih osam momčadi s ljestvice nijednom nije poražena, ali je u dvanaest utakmica protiv osam momčadi iz donjega dijela ljestvice izgubila golemih 20 (dvadeset!) bodova: Mladost 0:0, Rudar 3:3 i 0:0, Zvijezda 0:2, Vitez 1:2, Radnik 1:1, Slavija 2:4, i Travnik 0:1.

To je ipak malo previše za momčad koja želi naslov prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije