Nakon poraza

Mulalić: Krivca ćemo tražiti isključivo u svojim redovima

Edis Mulalić
19.10.2015.
u 19:52

Željezničar je u Mostaru izgubio sa 2:1, ispustivši u šest minuta sve ono što je teškom mukom stekao u 85 minuta utakmice protiv Zrinjskog.

Plavi su vodili golom Tiaga i diktirali tempo igre, a mogli su voditi i s nekoliko golova razlike, da su napadači bili koncentriraniji pred golom Mostaraca.

"Igrao sam u Mostaru više puta i nikad, ali nikad nismo primili dva gola u šest minuta. Do 70. minute utakmica je bila u potpunosti pod našom kontrolom. Zrinjski je bio nemoćan, a mi smo trebali voditi dva-tri razlike i da nismo dobili crveni (isključen Dušan Mladenović, op. a), nikad ne bismo primili gol", smatra trener Željezničara Edis Mulalić, koji zbog suspenzije nije sjedio na klupi, već na tribinama.

Usprkos izjavi Harisa Alihodžića, sportskog direktora Želje, koji ga je mijenjao na klupi, Mulalić kaže da suci nisu utjecale na rezultat, s obzirom na to da su njegovi igrači u finišu napravili niz neshvatljivih gluposti.

"Suđenje nije bilo uopće toliko loše, a domaćin je bio maksimalno korektan. Krivca ćemo, od sada pa nadalje, tražiti isključivo u svojim redovima", dodaje trener plavih, koji će u srijedu izvesti ekipu protiv GOŠK-a u Kupu BiH, a za vikend ga čeka i domaća utakmica protiv Čelika na Grbavici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije