VRHUNSKA PREDSTAVA

Mourinho, Casemiro, mediji... Modrić je sve oduševio: 'On je genijalan, Pogba se nije vidio'

09.08.2017.
u 09:35

Iako imamo vrhunsku momčad, oni su drugačiji, s različitim kvalitetama. Vezni igrači Real Madrida nemaju replike - nema kopije Modrića, nema kopije Kroosa, nema kopije Casemira, kaže Mourinho

Madridski Real u Skoplju je savladao Manchester United (2:1) te osvojio Uefin Superkup. Svjetski mediji suglasni su kako je nadmoć u veznom redu, u kojem je dominirao Luka Modrić, donijela trijumf kraljevskom klubu.

- Ovo je pobjeda veznog reda (Modrić - Kroos - Cassemiro - Isco) - kliču Španjolci, a oduševljeni su i Englezi pa je tako Daily Mail u članku s naslovom 'Modrić je pokazao klasu' hrvatskog reprezentativca proglasio igračem utakmice.

- Modrić genijalno rješava situacije i nikad nije u žurbi - ističe Daily Mail.

- Hrvat je bio na visokoj razini dok mu nije ponestalo snage, majstor je blistao do 60. minute, pohvalio je Modrića španjolski Sport, a suigrač i strijelac, Brazilac Casemiro je istaknuo:

- Odradili smo dobar posao. Stvarno sam sretan, jer smo poput obitelj. Ne bih isticao svoju igru, samo ću kazati da mi nije problem ovako igrati kada uz sebe imam Kroosa i Modrića.
 

Realovi veznjaci zasjenili su skupocjenu Manchesterovu zvijezdu Paula Pogbu (doveden za 105 milijuna eura) što su navijači španjolskog prvaka iskoristili za ismijavanje Francuza na društvenim mrežama.

A komplimentima se razbacivao i Manchesterov trener Jose Mourinho.

– Sretan sam s mnogim stvarima u izvedbi. U Premier ligi nemamo Real Madrid. Iako imamo vrhunsku momčad, oni su drugačiji, s različitim kvalitetama. Vezni igrači Real Madrida nemaju replike - nema kopije Modrića, nema kopije Kroosa, nema kopije Casemira. U drugom poluvremenu smo pronašli način da im malo otežamo i pružimo nogomet koji oni ne vole. Sretan sam zbog naše reakcije jer nakon 2:0 imali smo šansu, a na 2:1 imali smo Rashforda licem u lice s vratarom i borili smo se do posljednjih sekundi - rekao je Mourinho koji je svoju medalju dao dječaku u Manchesterovom dresu.

– Ponekad kada i pobjedim ne čuvam medalje, zamislite kako je kad izgubim. Za tog klinca to je vrhunac. Imao je naš dres i nemam pojma odakle je došao - zaključio je Mourinho. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije