plivački miting

Mostarska plivačica Lana Pudar oborila četiri državna rekorda

15.10.2018.
u 18:09

Plivačica mostarskog kluba Orka Lana Pudar oborila je četiri državna rekorda u disciplinama 50m leđno, 50m delfin, 100m delfin i 200m delfin, na plivačkom mitingu „Head cup Mladi za mlade“, koji je proteklog vikenda održan na Olimpijskom bazenu „Otoka“ u Sarajevu.

Miting je ove godine okupio 311 natjecatelja iz 25 plivačkih klubova iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Turske. Natjecanja su održana u pet disciplina za mušku i žensku katagoriju, priopćeno je iz udruženja "Mladi za mlade Sarajevo".

Drugi dan natjecanja u finalnom dijelu programa održana je Grand prix trka za mušku i žensku kategoriju u disciplini 50m kraul, u kojoj su najbolji bili Mitja Horvat i Anemari Košak iz PK Neptun Celje.

Plivački miting „Head cup Mladi za mlade“ završen je dodjelom novčanih nagrada najboljim natjecanjima.

Miting su organizirali udruženje "Mladi za mlade Sarajevo" i Plivački klub Sport time, u suorganizaciji s Olimpijskim bazenom Sarajevo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?