Odbojka

Mostarke protiv Širokobriježanki, a za Napredak slijedi lagan posao

BiH; 22.10.15. Mostar;Dvorana Bijeli brijeg,  Prvenstvena utakmica SOK Mostar -OK Novi Grad Snimio:Stole Lasic
05.12.2015.
u 07:00

Gledajući na ljestvicu, domaće su favoriti, međutim, imajući u vidu dosadašnje oglede ovih ekipa, predstoji neizvjestan meč, pravi derbi

Poslije neočekivanog posrtanja na Ilidži u prošlom kolu, odbojkašice Mostaru su u prilici popraviti dojam u hercegovačkom derbiju. Naime, u Mostar stiže Širokobriješki Smeč, prvi put s novim imenom.

Domaće favoriti

Gledajući na ljestvicu, domaće su favoriti, međutim, imajući u vidu dosadašnje oglede ovih ekipa predstoji neizvjestan meč, pravi derbi. Čapljina putuje u Vogošću, dok Troglav u Livnu dočekuje vodeće Goražde.

Parovi i satnica devetog kola federalne Superlige odbojkašica, južna skupina: Troglav – Goražde (16), Igman – Novi Grad (13), 5-og prosinca, Mostar – Smeč (16), Vogošća – Čapljina (17), 6. prosinca.

U sjevernoj skupini federalne Superlige odbojkaša na rasporedu je također deveto kolo.

Napredak u Odžaku dočekuje "fenjeraša" Bosnu, dok će Balegovac imati težak posao protiv tuzlanske Slobode. Parovi i satnica: Napredak – Bosna (K) (18), Srednjoškolac – Galeb (19), 5. prosinca, Balegovac – Sloboda (14), 6. prosinca, Maglaj – Lukavac, 20. prosinca.

Završen prvi dio sezone

U sjevernoj skupini federalne superlige odbojkašica i južnoj skupini odbojkaša prvi dio prvenstva je završen. U Prvoj federalnoj A1 ligi odbojkašica na rasporedu su dva zaostala susreta iz 6. kola, a sastat će se Čapljina II – Ljubuški danas u 17 te u Mostaru Student – Smeč II u 13 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije