odbojka

Mostarke predstavile ekipu za prvu premijerligašku sezonu

06.10.2017.
u 07:00

Studentski odbojkaški klub Mostar ove sezone nastupa u Premijer ligi BiH, što je veliki uspjeh ovog sportskog kolektiva. U 1. kolu studentice će u petak u 19 sati gostovati kod OK Kula Gradačac.

Trener uz ekipu već tri sezone

U spomenutom klubu su predstavili igrački kadar za prvu premijerligašku sezonu. Trener Darko Drmać će voditi ekipu s kojom je već više od tri godine. Martina Pušić igra na poziciji srednjeg blokera, prije SOK Mostar nastupala za OK Busovaču. Andrijana Divljan odbojku je počela trenirati prije 9 godina, igra na poziciji korektora. Angelina Divljan odbojku trenira već 15 godina, a u svojoj karijeri nastupala je za OK Gacko, OK Banja Luka i OK Derventa, igra na poziciji primača. Tamara Stojanović je prije SOK Mostar nastupala za OK Slaviju, igra na poziciji libera.

Elma Baručija nastupala je za OK Novi Grad Sarajevo, OK Vogošća, HOK Čapljina, HŽOK Široki Brijeg, tehničar u ekipi. Tamara Ćešić u devet godina karijere nastupala za Brčko Jedinstvo, Modriču, Tuzlu i Obudovac, primač u ekipi. Tihana Vidović je od jedanaeste godine trenirala odbojku u rodnom gradu, u ekipi igra na poziciji primača. Magdalena Šimić odbojkom se bavi već 7 godina, a počela je u OK Troglav Livno, igra na poziciji primača. Anđela Vidaković igra na pozicijama korektora i primača, prije SOK Mostar igrala za Student Mostar. Ljubica Klišanin prije 11 godina počela trenirati odbojku u OK Troglav Livno, igra na poziciji korektora. Sandra Brekalo prije SOK Mostar nastupala za Smeč iz Širokog Brijega, igra na poziciji libera. Gabriela Brekalo karijeru je također započela u HŽOK Smeč, igra na poziciji srednjeg blokera. Maja Jonjić trenira odbojku već 15 godina, igra na poziciji srednjeg blokera.

Moguće ambicije

Ekipa još nije jasno odredila jasne ambicije u svojoj prvoj sezoni u najvišem rangu bh. odbojke. Vjerojatno bi uspjeh za Studentski odbojkaški klub Mostar bio u premijernoj sezoni osigurati ostanak u društvu najboljih ženskih bh. odbojkaških ekipa.

Ostaje onda vidjeti kako će se spomenuta ekipa danas snaći na svom prvom ovosezonskom gostovanju. Mostarke gostuju u Gradačcu kod ekipe Kule Gradačac. Možda će baš ta prva utakmica najbolje i pokazati trenutačnu snagu novog odbojkaškog premijerligaša.•     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije