HŠK Zrinjski

Mostarci ne žele podcijeniti momčad Borca

07.04.2016.
u 07:17

Lijepo je bilo biti nogometaš Zrinjskog u proteklih nekoliko tjedana. Mostarci su proteklog vikenda svladali Slaviju u gostima (pobjeda od 1:0), ali nema se puno vremena za uživanje u pobjedi. Prvo mjesto na ljestvici sa sobom nosi pritisak.

- Naši su momci zaslužili sve pohvale, zaslužuju onda i uživati u svojim uspjesima, kazao je trener plemića Vinko Marinović, koji je, kao i ostali premijerligaški treneri, jučer bio u Sarajevu na skupu trenera koji je organizirao stručni stožer reprezentacije BiH.

Zrinjski u idućem kolu igra protiv Borca. To je momčad koja je nanijela u ovoj sezoni Zrinjskom jedan od njihova tri poraza. Plemići su na toj utakmici u Banjoj Luci jednostavno podbacili. Inače, taj klub svojevremeno je s klupe vodio trener Marinović.

- Nema tu emocija kada počne utakmica. Oni koji rade u nogometu znaju o čemu govorim. Borcu želim puno uspjeha, ali nakon što s nama odigraju utakmicu, dodao je Marinović.

O snazi novog protivnika Zrinjskog, šef struke plemića govorio je s respektom.

- Tu utakmicu u prvom dijelu sezone smo podbacili i Borac je to iskoristio i pobijedio nas. U odnosu na to vrijeme, smatram kako je ta momčad malo i bolja. Nekako je Borac najbolji kada ih svi otpišu. Mi to tako nećemo napraviti, dat ćemo sve od sebe kako bismo ih pobijedili i zabilježili tri nova boda, zaključio je trener nogometaša Zrinjskog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije