pohvale za bh. igrača

Monchi: Džeko vodi savršen profesionalan život i treba svima biti primjer!

03.04.2018.
u 19:15

Sutra je na rasporedu prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Barcelone i Rome na Nou Campu, a za najavu utakmicu talijanski su mediji "upecali" Bojana Krkića koji je svojedobno nosio dres obje momčadi. Španjolac srbijanskih korijena ulogu favorita (opravdano) dodjeljuje Barceloni, piše Goal.

"Barcelona je dosta bolja momčad. Vidim ih u polufinalu, ali ne zato što je Roma slaba, već zato što su oni stvarno dobri. Možda Roma može stvoriti neke probleme Barceloni, ali iskreno sumnjam da je može izbaciti. Barca je za mene favorit broj jedan i za naslov u Ligi prvaka", smatra napadač Alavesa te pohvaljuje bh. reprezentativca Edina Džeku:

"Ima u Romi tamo vrlo zanimljivih nogometaša, a za mene je Edin Džeko taj koji pravi razliku."

Lijepe riječi Dijamantu je uputio i Romin sportski direktor Monchi.

"Džeko ima 32 godine, ali vodi savršen profesionalan život i treba svima biti primjer! Trenira kako treba, voli svoj posao, a prošle sezone postigao je čak 39 golova. Postigao je gol kojim smo izbacili Šahtar i plasirali su u četvrtfinale Lige prvaka. Možda nema nezamjenjivih igrača, no Džeko je u stanju sam dobiti utakmicu", smatra Romin sportski direktor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije