SERGEJ JAKIROVIĆ

'Moji igrači su heroji zbog ovakve utakmice 48 sati nakon Betisa. Evo zašto je Brodić pucao penal'

Sergej Jakirović
Marko Lukunic/PIXSELL
25.02.2024.
u 17:43

Trener hrvatskog prvaka bio je očekivano zadovoljan zbog druge velike pobjede u samo nekoliko dana

U derbi dvoboju 24. kola HNL-a na maksimirskom su stadionu nogometaši Dinama pobijedili Rijeku s minimalnih 1-0 (0-0) čime su smanjili zaostatak za vodećim dvojcem na ljestvici. Rijeka je ostala prva i ima 50 bodova. Drugi Hajduk ima 49, dok je Dinamo sada treći s 47 bodova uz to što aktualni prvak ima utakmicu manje. Dinamo je do bodova u derbiju došao golom iz jedanaesterca u 95. minuti, a strijelac je bio Fran Brodić.

- Moji igrači su bili heroji, odigrali su ovakvu utakmicu 48 sati nakon Betisa. Bili smo sve bolji kako je utakmica odmicala. Možda smo mogli malo viš pucati na gol. Visio je gol u prvih 15-20 minuta drugog dijela. Kad je 90. minuta, nismo se mirili s bodom. Na kraju mislim da smo bili bolji za taj jedan gol - rekao je Sergej Jakirović za MaxSport pa nastavio:

- S obzirom na potrošnju energije, odlučili smo se za isti sastav. Petković nam je do ujutro bio upitan, razmišljali smo čak da ubacimo kulenovića. Brodića sam odabrao jer je najsvježiji. Vidio sam baturinu da se šulja oko lopte, ali rekao sam. Ne znamo gdje gonimo, Betis nismo stigli ni proslaviti. Stvarno je danas trebalo naći snage da dobijemo ovu jako dobru ekipu Rijeke. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije