REAL ČEKA BAYERN

Modrić zabio u stilu McManamana iz finala Lige prvaka

modric
Foto: FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL
1/2
17.04.2017.
u 17:06

Luka Modrić je dobio zadatak da iz četiri pokušaja zabije pogodak u stilu Stevea McManamana iz finala Lige prvaka 2000. protiv Valencije

Madridski Real je u Allianz Areni napravio ogroman korak prema polufinalu Lige prvaka. U prvoj utakmici u Münchenu kraljevski klub pobijedio je Bayern sa 2:1. Oba pogotka za Madriđane zabio je Cristiano Ronaldo, a Luka Modrić je igrao do prve minute sudačke nadoknade kada ga je zamijenio Mateo Kovačić.

Modrić se u subotnjem dvoboj španjolske lige protiv Gijóna odmarao kako bi bio dodatno spremniji za uzvratni susret protiv Bavaraca. Pred Madriđanima je težak tjedan, u utorak igraju protiv Bayerna, a u nedjelju ih kod kuće čeka derbi protiv Barcelone.

Realovci pokušavaju biti opušteni, pa u svoje treninge unesu i malo zabave. Tako je Luka Modrić dobio zadatak da iz četiri pokušaja zabije pogodak u stilu Stevea McManamana iz finala Lige prvaka 2000. protiv Valencije...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije