PONOVNO U 11 NAJBOLJIH

Modrić: Uvijek moramo zakomplicirati kvalifikacije, ali vjerujem u uspjeh

24.10.2017.
u 07:25

Hrvatski reprezentativac jedan je od četvorice igrača europskog i svjetskog prvaka Real Madrida uvrštenih u 11 najboljih

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je u ponedjeljak izabran u najbolju momčad godine u izboru FIFA-e, rekao je kako je Grčka težak protivnik u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, ali da hrvatski reprezentativci vjeruju u pobjedu.

- Mi ne možemo učiniti stvari jednostavnima, uvijek ih moramo zakomplicirati, no imamo samopouzdanja, ali i teškog protivnika. Vjerujemo u sebe, prijašnjih godina smo dobro igrali u dodatnim kvalifikacijama pa se nadam da ćemo tako nastaviti te uspjeti i ovaj put. To bi bila velika stvar za nas - izjavio je Modrić.

Vezni nogometaš jedan je od četvorice igrača europskog i svjetskog prvaka Real Madrida uvrštenih u 11 najboljih. Real Madrid je prošle sezone obranio naslov Lige prvaka i osvojio španjolsko prvenstvo prvi put od 2012. godine.

- Bila je to čudesna sezona za nas, nismo mogli tražiti više. Osvojili smo dva glavna trofeja, španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka. To je moje prvo španjolsko prvenstvo u pet godina koliko sam ovdje pa sam još sretniji - rekao je Modrić.

- Dobro smo nastavili osvajanjem španjolskog Superkupa ove sezone. Bilo je to nevjerojatno putovanje za nas te smo posebno sretni što smo uspjeli obraniti naslov Lige prvaka, i time postali prva momčad koja je uspjela u tome. Bila je to savršena godina i nadam se da ćemo ju ponoviti - dodao je.

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo proglašen je najboljim nogometašem u tekućoj sezoni.

- Cristiano je čudesan igrač, sjajna osoba i mi smo sretni što ga imamo u svojoj momčadi jer nam puno doprinosi. Za mene je, u ovom trenutku, nesumnjivo najbolji igrač na svijetu - završio je Modrić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije