VATRENO SLAVLJE

Modrić ugledao Srnu na tribini, a onda je uslijedila erupcija emocija

Igor Kralj/Pixsell
10.10.2017.
u 14:26

Vidjelo se kako je Srna bio silno sretan zbog pobjede naših nogometaša. Nije mogao suzdržati emocije ni pred "svojim" Ukrajincima.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna uoči utakmice s Ukrajinom posjetio je bivše suigrače, a bodrio je vatrene i s tribina kijevskog stadiona. Veselio se pogocima Andreja Kramarića, a posebno emotivan bio je trenutak po svršetku utakmice. 

Luka Modrić s ostalim reprezentativcima slavio je pobjedu na igralištu, a kad je u svečanoj loži ugledao Srnu, podigao je ruke u zrak i tako pozdravio bivšeg suigrača. Srna mu je uzvratio na jednak način i uz pljesak, a vidjelo se kako je bio silno sretan zbog pobjede hrvatskih nogometaša. Nije mogao suzdržati emocije ni pred "svojim" Ukrajincima. 

Bila je to lijepa Modrićeva gesta prema prijatelju koji zbog slučaja s dopingom proživljava najteže trenutke u svojoj uspješnoj karijeri. Srna je potom obišao hrvatske igrače te im čestitao na uspjehu, a nije propustio fotografirati se sa sadašnjim kapetanom Modrićem.

Video pogledajte OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije