VELIKO PRIZNANJE

Modrić osvojio prestižnu nagradu: "On je nevjerojatna osoba, rijetki postaju legende"

Marca
18.05.2022.
u 20:08

- Ponosan sam što primam ovu nagradu. Čast je biti u društvu svih tih sportaša. Hvala obitelji, suigračima i trenerima. Draže mi je osvojiti momčadske titule nego individualne, ali jako sam sretan zbog ovoga.

Luka Modrić igra jednu od najboljih sezona karijere i s madridskim bi Realom mogao do pete Lige prvaka, za što ponajviše zasluge ima upravo on. Prepoznali su to i u uglednoj Marci pa su mu pripremili nagradu kakvu u svijetu sporta malo tko dobiva.

Marca Leyenda ili Marcina legenda priznanje je za sportaša koji je ostavio povijesni trag. Michael Jordan 1997. postao je prvi dobitnik, a nakon njega na listi su se našla uistinu impozantna imena kao Pele, Garry Kasparov, Johan Cruyff, Pete Sampras, Alfredo Di Stefano, Maradona, Muhammad Ali, Usain Bolt, oba Ronalda...

- Ponosan sam što primam ovu nagradu. Čast je biti u društvu svih tih sportaša. Hvala obitelji, suigračima i trenerima. Draže mi je osvojiti momčadske titule nego individualne, ali jako sam sretan zbog ovoga. Zahvalan sam na ljubavi koju dobivam u Madridu. Trudim se dati sve od sebe kako bih se odužio. Real je za mene sve, moj dom. Jako sam sretan - kazao je osvajač Zlatne lopte iz 2018. te otkrio da mu je idol Zvonimir Boban.

Koji mu je poslao poruku povodom ovog priznanja i jako ugodno ga iznenadio. - Modrić je nevjerojatna osoba. Rijetki postaju Marcine legende. Marca je legendarni svjetski medij, kao što je i Luka svjetski poznat. Mi Hrvati ponosni smo što te imamo - kazao je Boban. Posljednje dvije godine nije se dodijelila zbog pandemije koronavirusa, a 2019. osvajač je bio Cristiano Ronaldo. Najmlađi osvajači bili su Rafael Nadal i Leo Messi, koji su je dobili u dobi od 22 godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije