IZNAD SVIH

"Modrić, Modrić, Modrić!" Tako je trener Reala opisao što mu se najviše svidjelo na derbiju

SERGIO PEREZ
13.12.2021.
u 08:44

- Kažu da je Luki Modriću 36 godina, ali ja mislim da su mu 22.

Madridski Real pobijedio je u derbiju Atlético 2:0 i samo dodatno učvrstio vodeću poziciju na ljestvici, no posebno se istaknuo Luka Modrić. Kapetan vatrenih u više navrata je dobio ovacije, a poslije utakmice obasipan je superlativima.

- Kažu da je Luki Modriću 36 godina, ali ja mislim da su mu 22. Kroos - Casemiro - Modrić je najbolja vezna linija na svijetu. Užitak je igrati, trenirati i učiti od njih. Modrić je za mene bio igrač utakmice - kazao je poslije utakmice Vinicius.

Iako godi čuti pohvale suigrača, one koje stižu od trenera daleko više imponiraju.

- Što mi se najviše svidjelo u ovoj utakmici? Modrić, Modrić, Modrić. Bio je izvanredan. Zagrlio sam ga i čestitao mu jer je bio fantastičan. Njegova igra bila je nevjerojatna - rekao je Carlo Ancelotti.

Kraljevski klub poveo je u 16. minuti golom Karima Benzeme, koji igra u životnoj formi. Ove godine to mu je bio 36. pogodak u svim natjecanjima, a dosadašnji rekord bio mu je 35. Do kraja 2021. je još nekoliko utakmica pa ima priliku to "podebljati".

A za taj 36. gol podosta je zaslužan Modrić, koji je presjekao loptu i kreirao napad za vodstvo. U 57. minuti pak stiglo je konačnih 2:0, ponovno je asistirao Vinicius, a ovaj put zabio je Marco Asensio.

Bila je to sedma pobjeda zaredom za Real u La Ligi i sad kad je Barcelona ni sjena nekadašnjeg velikana, a Atléticu nimalo uvjerljiv, teško je vidjeti tko će "kraljeve" uspjeti zaustaviti na putu do trona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije