LUKA NOVI TRENER

Modrić kod Zidanea ima posebne ovlasti, pogledajte što je napravio Iscu

17.10.2017.
u 11:19

"Zidane i Modrić imaju posebnu vezu, još iz doba Ancelottija. Zidane je tada bio pomoćnik, a često je s Lukom znao posebno trenirati"

Luka Modrić jedna je od glavnih zvijezda i najboljih igrača Reala, rečenica je koja se već godinama provlači, a koju napamet znaju i ptice na grani. No, hrvatski reprezentativac svoju ulogu ima i izvan travnjaka. Točnije, nema samo igračku ulogu, već i autoritet, o čemu je pisala i španjolska Marca.

"Zidane i Modrić imaju posebnu vezu, još iz doba Ancelottija. Zidane je tada bio pomoćnik, a često je s Lukom znao posebno trenirati. Kada je on postao trener, Modrić mu je u neku ruku postao pomoćnik, njegova produžena ruka na terenu. Luka je autoritet, njegova riječ se sluša, a to treneru puno znači, pisala je prije nekoliko mjeseci Marca.

A zanimljiv detalj s utakmice protiv Getafea to i dokazuje. Luka je tu utakmicu proveo na klupi, Zidane ga je odmarao za Tottenham, a hrvatski nogometaš uživio se u trenersku ulogu. Tako je u jednom trenutku pozvao Isca i objasnio mu da se mora zagrijavati...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?