ZVIJEZDA KRALJEVA

Modrić je apsolutno najpopularniji Realov igrač! Ovo je pravi dokaz

Reuters/Pixsell
19.06.2020.
u 16:58

Bez obzira kako novinari gledaju na njegovu igru, Luka je i dalje apsolutno najpopularniji Realov igrač

U29. kolu španjolske lige Luka Modrić (34) je odigrao cijelu utakmicu u Realovoj pobjedi protiv Valencije (3:0).

Hrvatski kapetan bio je skroman, a jedan od svjetlijih trenutaka bio u 61. minuti kada je pokrenuo akciju za prvi Realov gol.

Sjajno je odigrao dvostruko dodavanje s Hazardom koji je uposlio Benzemu za 1:0.

'Modrić je bio bolji u drugom dijelu, ali ne može pronaći čarobnu svjetiljku koja ga je toliko puta činila Realovim spasiteljem. U drugom poluvremenu pokušao je svojim specijalitetom, udarcem iz daljine, ali Cillessen ga je pročitao', opisala je Marca učinak Hrvata u susretu s Valencijom.

No bez obzira kako novinari gledaju na njegovu igru, Luka je i dalje apsolutno najpopularniji Realov igrač. A ovo je dokaz... Naime, njegov dres koji je u pretprošlom kolu nosio u domaćoj pobjedi protiv Eibara (3:1) uvjerljivo je postigao najveću cijenu.

Neki Amerikanac je na aukciji kupio Modrićev dres za 7.000 eura. Ostali dresovi kupljeni su po znatno nižoj cijeni. Iza Hrvata smjestili su ostali, a najbolju cijenu su postigli Hazardov (3.200) i Ramosov (3101) dres.

Baleov dres je kupljen za 1.557, Kroosov za 1.550, a Benzemin za 1.450 eura. Najjeftiniji dres na aukciji bio je od Militao (839 eura). Aukcija je trajala četiri dana, a prikupljen novac bit će upotrebljen za održivost fondacije Real Madrida, koja potiče sportske projekte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?