HRVATSKI MAESTRO

Modrić dobio fantastičnu ocjenu, Marca slavi kralja Luku: On je legenda bez kraja

luka Modric
Isabel Infantes/REUTERS
21.08.2022.
u 17:18

Desetka Reala je odigrala novu sjajnu utakmicu i ponovno oduševila španjolske novinare.

Unatoč tome što će uskoro napuniti 37 godina, hrvatski kapetan Luka Modrić proživljava drugu nogometnu mladost i rastura na terenima španjolske La Lige u dresu Reala.

U uvjerljivom slavlju nad Celtom Vigo od 4:1, ponajbolji svjetski veznjak ugradio je sjajan pogodak i asistenciju, poznata SofaScore mu je dodijelila fantastičnu ocjenu od čak 8.6. Time je ponio epitet igrača utakmice, tijekom 77. minute ga je zamijenio Dani Ceballos. 

Poznata španjolska Marca je donijela naslov: 'Modrić, beskrajna legenda' uz komentar da su navijači bezbolno zaboravili odlazak Casemira kada imaju Luku.   

- Luka uskoro navršava 37 godina, ali njegova kvaliteta i fizička moć ne pokazuju znakove umora. Prije tri mjeseca produljio je s Realom ugovor do 2023., ali usprkos tome što je tek kolovoz, bilo bi ludo ako mu ne produlje ugovor za još godinu dana, do ljeta 2024. On je legenda bez kraja! - oduševljeno su ustvrdili Španjolci. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?