maestro

Modrić asistirao za izjednačenje pa ljevicom zabio jedan od najljepših golova karijere

06.03.2022.
u 08:24

Real Madird je pobijedio 4:1 Real Sociedad u 27. kolu La Lige. Glavni junak pobjede je hrvatski kapetan Luka Modrić koji je asistirao za izjednačenje, a potom i fenomenalno pogodio za 2:1 preokret Blancosa. Modrić je igrao do 82. minute. Umjesto njega je ušao Dani Ceballos.

Gosti iz San Sebastiana došli su do vodstva u desetoj minuti pogotkom iz jedanaesterca. Dani Carvajal bio je krivac, a Mikel Oyarzabal strijelac. Potom je uslijedio preokret madridskog giganta u režiji sjajnog Luke Modrića.

U 40. minuti fantastično je pogodio mladi Francuz Edoardo Camavinga za izjednačenje, i to na asistenciju Luke Modrića. Hrvatski kapetan je tri minute kasnije zabio za potpuni preokret na Santiago Bernabeuu.

Ovdje pogledajte Modrićevu asistenciju.

Modrić se na nekih 18 metara elegantno namjestio na udarac svojom slabijom, lijevom nogom i prekrasno pogodio u mrežu Alexa Remira za 2:1.

Ovdje pogledajte Modrićev pogodak.

Realovu pobjedu potvrdio je Karim Benzema u 75. minuti golom iz penala. Četiri minute kasnije Marco Asensio je zabio za 4:1 madridske momčadi. U sljedećem kolu Real Madrid gostuje kod Mallorce, a u srijedu ga očekuje uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, u kojoj lovi zaostatak od 1:0. Real Sociedad u sljedećem kolu dočekuje Alaves.

Modrić u 37. godini i dalje igra na vrhunskom nivou. Nezamjenjiv je član udarne postave Carla Ancelottija, a ove sezone u 31 utakmici ima tri pogotka i šest asistencija za Real Madrid. Odigrao je 2308 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije