nakon turnira u Beču

Mladi nogometaši na prijemu kod predsjednika Vlade ZHŽ-a

15.01.2020.
u 13:01

Predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Zdenko Ćosić primio je u srijedu u svom uredu mlade nogometaše NK Široki Brijeg, koji su proteklog vikenda na turniru u Beču osvojili drugo mjesto.

Međunarodni malonogometni turnir za četiri dobne kategorije (U-7, U-8, U-10 i U-11) održan je u Beču u organizaciji SK Cro-Vienna BD Gruppe, a okupio je 30 mladih momčadi iz Austrije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovačke.

Obje momčadi NK Široki Brijeg, koje vode treneri Vlado Glavina i Antonio Karačić, uz odličnu igru na kraju su osvojile drugo mjesto.

Predsjednik Ćosić je u ime Vlade ZHŽ-a, kao i u svoje osobno ime, čestitao mladim nogometašima i njihovim trenerima na velikom sportskom uspjehu, zaželjevši im uspjeh kako na nogometnim terenima, tako i u školi.

Trener Glavina zahvalio je županijskoj Vladi na podršci koja je polaznicima nogometne škole omogućila sudjelovanje na navedenom turniru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije