nakon krvarenja u mozgu

Mladi boksač (23) preminuo od posljedica ozljeda tijekom borbe

Screenshot
03.02.2024.
u 13:16

Anaguchi je bio u komi od operacije, ali nažalost nije se više budio. Njegova smrt je objavljena ovog petka u 17:38 po japanskom vremenu

Japanski boksač Kazuki Anaguchi (23) preminuo je od posljedica ozljeda zadobivenih tijekom borbe prošlog prosinca. Anaguchi je bio u komi od operacije mozga 26. prosinca nakon borbe sa Seiyom Tsutsumijem, ali nažalost nije izdržao.

Tijekom borbe protiv Tsutsumija za osvajanje titule u bantam kategoriji, Anaguchija su uhvatili bolovi u kutu nakon deset rundi i počeo je gubiti ravnotežu pod nogama.

 

 

Prevezen u bolnicu u Tokiju i podvrgnut hitnoj operaciji za liječenje subduralnog hematoma (nastalog kada trauma pokida venu na mozgu), japanski boksač je bio u komi od operacije, ali nažalost nije se više budio. Njegova smrt je objavljena ovog petka u 17:38 po japanskom vremenu, a navodi se da je preminuo u 23. godini nakon krvarenja u mozgu, prenosi Klix.ba.

Japanski bokser iza sebe je ostavio jednogodišnju kćerku, a u kratkoj karijeri ostvario je šest pobjeda i jedan poraz.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?