POTVRDIO NA INSTAGRAMU

Miralem Pjanić se vraća u Italiju, uskoro počinje s treninzima

19.04.2020.
u 19:43

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i vezni nogometaš torinskog Juventusa Miralem Pjanić vraća se u Italiju iz Luksemburga u kojem je proveo nekoliko posljednjih tjedana. 

Pjanić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju pored aviona uz koju je napisao: "Povratak na posao", a uz poruku je postavio i zastavicu Italije.

Serija A prekinuta je prošlog mjeseca zbog pandemije koronavirusa, a još uvijek nije poznato kada će se nogometaši u ovoj državi vratiti na teren. Vjeruje se kako bi trebali početi trenirati početkom svibnja, dok bi se prvenstvo moglo nastaviti krajem sljedećeg mjeseca ili početkom lipanj.

Nogometaš Juventusa Daniele Rugani bio je prvi kojem je utvrđena zaraza koronavirusom u Seriji A, a osim njega zaraženi su bili i Blaise Matuidi, kao i Paulo Dybala. Klub je potvrdio da Rugani i Matuidi više nisu zaraženi koronavirusom.

 

 Prijavi gre

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije