Transferi

Miralem Pjanić na ljeto gotovo sigurno napušta AS Roma

Football Soccer  - AS Roma v Atalanta - Italian Serie A - olympic stadium, Rome, Italy 29/11/15AS Roma's Miralem Pjanic in action against Atalanta's Gabriel Paletta.REUTERS/Giampiero Sposito
15.01.2016.
u 07:00

Zbog dobrih igara Pjanić je uvršten u najbolju momčad Serije A, njegova vrijednost je rasla iako njegov klub ne igra u posebno dobroj formi

Ugledni portal Fichajes objavio je priču o Miralemu Pjaniću za koga je kazao kako je trenutačno jedan od najtraženijih nogometaša na svijetu. Osim Real Madrida i Barcelone, interes za Pjanićev potpis pokazuje i francuski PSG, naveo je novinar spomenutog teksta, dodajući da Pjanić tijekom siječnja gotovo sigurno neće napustiti Romu.

U ljetnom prijelaznom roku, tvrdi on, Pjanić će gotovo sigurno napustiti Romu, a razlog je jasan – dobra zarada koju Roma može i želi ostvariti. Miralem Pjanić bez obzira na lošu formu Rome, od starta sezone igra odlično, pa je njegova tržišna vrijednost porasla za pet milijuna.

U mnogim izborima nedavno je biran u idealnu postavu Serije A za prošlu godinu ili prošlu polusezonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije