ŽELI BORBU

Miočić odgovorio Jonesu: Ja sam nebitan? Ne, ja sam najopasniji na svijetu!

08.08.2017.
u 13:47

Jones je priznao da mu je meč protiv Stipe puno riskantniji potez od dvoboja protiv Brocka Lesnara.

Jon Jones nikada nije bio “na radaru” UFC prvaka u teškoj kategoriji Stipe Miočića. Osim činjenice da je Jones protekle godine uglavnom provodio po suđenjima i saslušanjima, a da je njegov gotovo svaki angažman u Octagonu neslavno propao, novopečeni UFC prvak se natječe u poluteškoj kategoriji.

No, “Vatrogasac” ne bira! U posljednjem intervjuu za FloCombat, Miočić je potvrdio da nema ništa protiv meča protiv svog kolege iz niže kategorije. Iako priznaje da mu je čitava priča bila pomalo iznenađujuća, pa čak i šokantna.

“Slušajte, ja ću se boriti protiv bilo koga. Ako UFC želi da se borim protiv Jona, borit ću se protiv njega”, rekao je Stipe i dodao:

“Trenutačno mi je najbitnija stvar rušenje tog rekorda, želim pobijediti i želim zadržati pojas što duže.”

Upitan o pomalo potcjenjivačkim riječima Jona Jonesa na sugestiju novinara da je Miočić taj protiv koga se treba boriti, a ne Lesnar, Stipe odgovara:

“Ja ne znam o čemu on priča jer smatram da sam itekako bitan. Možda na društvenim mrežama nemam toliki broj fanova kao on, ali sam prilično siguran da sam faktor u borilačkom sportu.”

Na koncu je Miočić ponovno tko je tko u UFC-u!

“Ja sam najopasniji čovjek na planeti. On može misliti što god hoće. Briga me. Slušajte, na kraju dana, ja sam taj koji je bitan.”

Jones je priznao da mu je meč protiv Stipe puno riskantniji potez od dvoboja protiv Brocka Lesnara. S tim se slaže UFC prvak u teškoj kategoriji, piše Fight Site.

“Da, definitivno je puno riskantniji. Ja sam 100 posto teži zadatak od Lesnara. U to ne morate uopće sumnjati.

” U samo dva navrata do sada u čitavoj povijesti UFC-a, prvak jedne divizije je izazvao prvaka neke druge. McGregor je pobijedio Eddieja Alvareza, a BJ Penn je pokušao pobijediti Georgesa St. Pierrea. Miočić vjeruje da bi meč njega i Jonesa bio pun pogodak.

“To bi bila velika borba. Ne razumijem nikoga tko kaže da to nije slučaj. Imate P4P najboljeg borca svijeta protiv čovjeka koji je 4. na P4P listi. Obojica smo prvaci i to je meč kojeg ljudi žele vidjeti. Ali kako sam ja nebitan, tek je za vidjeti što će se dogoditi”, ironično će američko-hrvatski borac.

O samom sudaru stilova koji bi se dogodio u tom dvoboju, Miočić kaže:

“Ja vjerujem da mi Jones paše prilično dobro. Vjerujem da mi svi zapravo pašu. Moj stil je jako neugodan za bilo koga i uvijek na meč dođem maksimalno pripremljen. Mislim da imam najbolje trenere i najbolje sparing partnere na svijetu tako da je sasvim nebitno protiv koga se borim. Ja sam na kraju uvijek pobjednik.”

Nije poznato je li Stipe riješio probleme s novim poboljšanim ugovorom koji želi od svog poslodavca. No, spreman je ući u Octagon protiv bilo koga.

“Nije bitno, borit ću se sa svakim. Ako UFC želi da se borim protiv Jonesa, borit ću se. Borit ću se protiv Jona Jonesa. Ako me žele protiv Caina Velasqueza, borit ću se protiv Caina Velasqueza. Ako žele da se borim protiv Anthonyja Joshue, borit ću se protiv njega. Meni nije bitno.”

“Ja sam profesionalac s razlogom. Ja sam borac. Ja ne prozivam ljude. Koga god žele staviti ispred mene, borit ću se protiv njega. Nije me briga”, zaključuje “najopasniji čovjek na svijetu”.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije