košarka

Miličević: Ne očekujemo laku utakmicu

02.05.2018.
u 08:19

Večeras se igraju prvi polufinalni susreti doigravanja za košarkaškog prvaka BiH. Najbolja momčad Lige za prvaka Zrinjski u doigravanje kreće s prve pozicije i večeras je u prvom susretu domaćin četvrtoplasiranom Sparsu. Drugoplasirana Igokea ugošćuje trećeplasiranu Bosnu.

Plemići favoriti

U finale će se plasirati momčadi koje ostvare dvije pobjede. Plemići u susret protiv Sparsa ulaze kao favoriti, ali košarkaš Zrinjskog Ivan Miličević poziva na oprez i najozbiljniji pristup protiv Sparsa.

- Počinje polufinale prvenstva Bosne i Hercegovine te dočekujemo momčad Sparsa koju smo u Ligi 6 dobili već dva puta i relativno lako, ali sigurno da će ovo biti dvije ili tri, koliko se bude igralo, potpuno različite utakmice. Oni će se mnogo bolje spremiti za nas i pokušati iskoristiti svaku našu pogrešku. Zbog toga moramo ući maksimalno ozbiljno, kao i svaku utakmicu do sada koju smo igrali i, po meni, potvrditi status favorita - kazao je pouzdani igrač Zrinjskog Ivan Miličević.

Njegov trener Hrvoje Vlašić poziva na oprez jer prvi susret svakako je imperativ za domaćina.

Prekinuta suradnja

- Prva utakmica doigravanja uvijek nosi neki određen pritisak. Mi smo iskoristili ovih nekoliko dana prvenstveno kako bismo se osvježili i u niz ušli u dobrom stanju - istaknuo je Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski.

Igokea u doigravanje kreće pomalo neočekivano s druge pozicije. Najavljeni kao apsolutni favoriti za naslov prvaka, Aleksandrovčani se nisu dobro proveli u dvama susretima protiv Zrinjskog, pa će put u finale tražiti s druge pozicije, i to protiv Bosne od koje su doživjeli jedan od svojih najvećih poraza. Pred susret protiv Bosne uprava Igokee prekinula je suradnju s pouzdanim Danilom Šibalićem. Susret u Mostaru započinje u 19, a utakmica u Laktašima se igra u 19.30 sati.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije