KONFERENCIJA

Mihajlović potvrdio stravične vijesti: Bolujem od leukemije! Život mi je prošao pred očima

Reuters/Pixsell
13.07.2019.
u 16:39

U trenerskoj karijeri je od 2008. godine do danas vodio niz talijanskih klubova, a kao izbornik je vodio reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

Siniša Mihajlović, legendarni nekadašnji nogometaš koji je u novu sezonu trebao ući kao trener Bologne, prekinuo je karijeru zbog teške bolesti.  

Potvrdio je to Mihajlović i na izvanrednoj konferenciji za medije, na kojoj je otkrio da se radi o  Corriere dello Sport danas je objavio kako je Mihajlović prošao kliničke testove i da će biti podvrgnut hitnoj i agresivnoj terapiji.

Mihajlović (50)  je karijeru započeo u Borovu, nakon čega je nosio dresove Vojvodine i Crvene zvezde. Iz Beograda se zaputio i Italiju, najprije Romu, a najzapaženije igrače dane je ostvario u Sampdoriji i Laziju. Pred kraj karijere je nosio dres Intera.

Također, bio je član i generacije koja je na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Čileu 1987. osvojila naslov prvaka za Jugoslaviju. Od hrvatskih igrača tada su igrali Davor Šuker, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Robert Jarni, Igor Štimac, Dubravko Pavličić na čelu s izbornikom Mirkom Jozićem. 

U trenerskoj karijeri je od 2008. godine do danas vodio niz talijanskih klubova, a kao izbornik je vodio reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije